• 29 maart 2024 12:29
Vaak bekeken
30

Als u problemen ondervindt met uw Magento 2 website en een ontwikkelaar nodig heeft om bugs op te lossen, staan wij voor u klaar met beheer- en onderhoudsdiensten voor uw website. Met ons uurtarief van €30,- exclusief BTW bieden we kosteneffectieve oplossingen om u te ondersteunen bij het beheren van uw Magento 2 website.

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van bugs, het zorgen voor een soepele werking en het bieden van doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website naadloos blijft draaien. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen of het beheren van uw productcatalogus, wij hebben u gedekt.

Daarnaast bieden wij diensten aan om uw Magento-website te upgraden, zodat deze up-to-date blijft met de nieuwste functies en beveiligingspatches. Ons team heeft ervaring met het beheren van Magento 2-websites en kan onze diensten afstemmen op uw specifieke behoeften.

Laat websiteproblemen u niet tegenhouden. Profiteer van onze voordelige tarieven en expertise om het succes van uw Magento 2-website te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen uw websitebeheerproces te stroomlijnen.

Overview